آ
-
آلفا-توکوفرول
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
آمادهسازی نمونه
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
آنالیز ابعادی
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
آنالیز باقیماندۀ آفتکش
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
آویشن شیرازی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
ا
-
اثر بافت
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
ارزش تغذیهای
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
-
ارزن
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
ارزیابی بافت
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
ارزیابی حسی
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
ارزیابی حسی
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
اسانس باریجه
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
اسانس لیموترش
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
استخراج قلیایی
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
-
استریلیزاسیون
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
-
انبارمانی
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
اولتراسوند
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
ب
-
بادام
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
بار میکروبی
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
باکینگهام
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
بتا-گلوکان
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
بررسی مورفولوژیکی
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
بستر پخت
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
بستنی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
بستهبندی فعال
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
بستهبندی فعال
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
بهینهسازی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
بیاتی
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
پ
-
پایداری کف
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
-
پردازش تصویر دیجیتال
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
-
پروتئین آبپنیر
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
پروتئین سفیدۀ تخممرغ
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
-
پلاسمای سرد
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
-
پوشش خوراکی فعال
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
پیشتیمار فراصوت
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
ح
-
حداقل غلظت بازدارندگی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
حداقل غلظت کشندگی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
خ
-
خشککردن انجمادی
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
خصوصیات فیزیکوشیمیایی
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
خواص حسی
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
خواص شیمیایی
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
خواص ضدمیکروبی
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
خیار گلخانهای
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
د
-
دارچین
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
درجهبندی
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
ر
-
رنگدانۀ فیکوسیانین
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
روش سطح پاسخ
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
-
روغن بادام شیرین
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
روغنکنجد
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
ریزپوشانی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
ریزپوشانی
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
ز
-
زئین
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
زائدات ماهی
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
ژ
-
ژلاتین ماهی
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
س
-
سنجد
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
سوریمی
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
سویا
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
سینامالدهید
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
سینتیک اکسیداسیون ویتامین C
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
سینتیک خشککردن
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
ش
-
شبکۀ عصبی مصنوعی
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
-
شیر بز
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
شیر بطریشده
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
ص
-
صمغ شیرازی
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
ظ
-
ظرفیت امولسیونکنندگی
تأثیر پیشتیمار امواج اولتراسوند بر ویژگیهای عملکردی پودر سفیدۀ تخممرغ خشکشده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
ع
-
عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
-
عصاره
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
-
عصارۀ سبوس برنج
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
عصارۀ گیاهی
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
-
عصارۀ مالت جو
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
غ
-
غنیسازی
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
ف
-
فراصوت
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
فشار هیدرواستاتیک بالا
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و آنتیاکسیدانی شیر بز غنیشده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتریهای لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
-
فعالیت آنتیاکسیدانی
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
فلفلسبز تند
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
فنول تام
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
فیبر
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
فیلم آنتیاکسیدانی
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
ق
-
قارچ خوراکی دکمهای
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
-
قارچ صدفی
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
ک
-
کامسول
بهینهسازی نابودی پاتوژنهای شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطریشدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
-
کچرز اصلاحشده
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
کروماتوگرافیگازی-طیفسنجی جرمی
بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
-
کمپلکس الکترواستاتیک
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
کیونیوموسین
ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروسدریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
گ
-
گیاه اروانه
بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
ل
-
لوبیای رانر
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
م
-
ماست غنیشده
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
ماشین بردار پشتیبان
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
-
مالتوز
بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطهوری و ارزیابی تکنیکهای استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
-
ماندگاری
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
-
ماهی پرورشی
بررسی ارزش غذایی، ویژگیهای میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقرهای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
-
مایکروویو
تأثیر پیشتیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشککردن و ویژگیهای فیزیکی فلفلسبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
-
مخلوط پروتئین-پلیساکارید
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
-
مدل آرنیوس
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
-
مدلسازی سینتیکی
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
میکروذرات
بهبود خواص بافتی و افزایش زندهمانی پروبیوتیکهای ماست توسط میکروکپسولهای ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاریشده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
-
میکروژل
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
-
میگو
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
میگوی سفیدغربی
پیشبینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
ن
-
نارگیل
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
-
نان
تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگیهای حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
-
نان سنگک
خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنیشده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
-
نانوالیاف
اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتیگراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
-
نانوامولسیون
بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغنکنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
-
نانوبیوکامپوزیت
بهینهیابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگیهای فیلم آنتیاکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
-
نانولولههای کربنی تکدیواره
استفاده از روش کچرز اصلاحشده برای استخراج حشرهکش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
-
نانولیپوزوم
اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگیهای کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
-
نشاسته
تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: بهکارگیری اعداد بیبُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
-
نشاسته با آمیلوز بالا
مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانیشده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیهسازیشدۀ دهان و حین نگهداری و بهینهیابی ویژگیهای ریزکپسولها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
-
نشاستۀ اصلاحشده
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
نعناع فلفلی
مدلسازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانهای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
-
نوشیدنی گیاهی
بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتیبخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
و
-
ورقۀ رهایندۀ گوگرد
بررسی کارایی ورقههای استات سلولز رهایندۀ دیاکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداریشده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
-
ویتامین E
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
-
ویژگیهای آنتیاکسیدانی
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
-
ویژگیهای آنتیاکسیدانی
مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتیاکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
-
ویژگیهای کیفی خرمای مضافتی
امکانسنجی تشخیص و درجهبندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
ه
-
هیدروکلوئید
خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آبپنیر-نشاستۀ اصلاحشده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
-
هیدرولیز آنزیمی
تأثیر پیشتیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمهای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتیاکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
ی
-
یوتا کاراگینان
درونپوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالبگیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آبپنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
عبارت مورد نظر شما با هیچ یک از موارد همخوانی ندارد