آ

  • آلفا-توکوفرول بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • آماده‌سازی نمونه استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • آنالیز ابعادی تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • آنالیز باقی‌ماندۀ آفت‌کش استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • آویشن شیرازی بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]

ا

  • اثر بافت استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • ارزش تغذیه‌ای بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
  • ارزن تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • ارزیابی بافت تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • ارزیابی حسی مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • ارزیابی حسی تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • اسانس باریجه اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • اسانس لیموترش اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
  • استخراج قلیایی بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
  • استریلیزاسیون بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
  • انبارمانی بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • اولتراسوند تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]

ب

  • بادام بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • بار میکروبی مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • باکینگهام تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • بتا-گلوکان بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • بررسی مورفولوژیکی بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • بستر پخت تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • بستنی بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • بسته‌بندی فعال بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • بسته‌بندی فعال اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • بهینه‌سازی مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • بیاتی تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]

پ

  • پایداری کف تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
  • پردازش تصویر دیجیتال امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
  • پروتئین آب‌پنیر خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • پروتئین سفیدۀ تخم‌مرغ تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]
  • پلاسمای سرد بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
  • پوشش خوراکی فعال مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
  • پیش‌تیمار فراصوت تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]

ح

  • حداقل غلظت بازدارندگی بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • حداقل غلظت کشندگی بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]

خ

  • خشک‌کردن انجمادی بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • خصوصیات فیزیکوشیمیایی بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • خواص حسی بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • خواص شیمیایی ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • خواص ضدمیکروبی ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • خیار گلخانه‌ای مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]

د

  • دارچین بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • درجه‌بندی امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]

ر

  • رنگدانۀ فیکوسیانین مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • روش سطح پاسخ بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
  • روغن بادام شیرین بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • روغن‌کنجد بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • ریزپوشانی مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • ریزپوشانی درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]

ز

  • زئین اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • زائدات ماهی بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]

ژ

  • ژلاتین ماهی اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]

س

  • سنجد خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
  • سوریمی اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
  • سویا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • سینامالدهید مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • سینتیک اکسیداسیون ویتامین C مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
  • سینتیک خشک‌کردن تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]

ش

  • شبکۀ عصبی مصنوعی پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
  • شیر بز بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
  • شیر بطری‌شده بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]

ص

  • صمغ شیرازی مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]

ظ

  • ظرفیت امولسیون‌کنندگی تأثیر پیش‌تیمار امواج اولتراسوند بر ویژگی‌های عملکردی پودر سفیدۀ تخم‌مرغ خشک‌شده به روش انجمادی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 181-190]

ع

  • عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]
  • عصاره بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]
  • عصارۀ سبوس برنج بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • عصارۀ گیاهی بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
  • عصارۀ مالت جو بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]

غ

  • غنی‌سازی بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]

ف

  • فراصوت تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • فشار هیدرواستاتیک بالا تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و آنتی‌اکسیدانی شیر بز غنی‌شده با عصارۀ مالت جو تخمیرشده با برخی باکتری‌های لاکتیکی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 77-93]
  • فعالیت آنتی‌اکسیدانی مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • فلفل‌سبز تند تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • فنول تام خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
  • فیبر خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
  • فیلم آنتی‌اکسیدانی بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]

ق

  • قارچ خوراکی دکمه‌ای تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
  • قارچ صدفی بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]

ک

  • کامسول بهینه‌سازی نابودی پاتوژن‌های شاخص و بررسی تغییرات کیفی شیر بطری‌شدۀ تیمارشده با پلاسمای سرد [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 329-342]
  • کچرز اصلاح‌شده استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • کروماتوگرافی‌گازی-طیف‌سنجی جرمی بررسی اثر تیمار حرارتی بر ترکیبات و خواص ضدمیکروبی اسانس آویشن شیرازی و دارچین [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 355-368]
  • کمپلکس الکترواستاتیک خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • کیونیوموسین ارزیابی خصوصیات کیونیوموسین استخراجی از عروس‌دریایی کاتوستیلوس تاگی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 169-180]

گ

  • گیاه اروانه بررسی تأثیر افزودن عصارۀ گیاه اروانه بر خصوصیات کیفی بستنی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 343-354]

ل

  • لوبیای رانر بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]

م

  • ماست غنی‌شده بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • ماشین ‌بردار پشتیبان امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]
  • مالتوز بررسی تولید بتا-گلوکان از میسلیوم قارچ صدفی به روش کشت غوطه‌وری و ارزیابی تکنیک‌های استخراج آن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 231-244]
  • ماندگاری پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
  • ماهی پرورشی بررسی ارزش غذایی، ویژگی‌های میکروبی و حسی پودر استخوان ماهی کپور نقره‌ای (Hipophthalmichthys molitrix) پرورشی [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 105-120]
  • مایکروویو تأثیر پیش‌تیمار فراصوت-خلأ بر سینتیک خشک‌کردن و ویژگی‌های فیزیکی فلفل‌سبز تند [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 305-312]
  • مخلوط پروتئین-پلی‌ساکارید درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
  • مدل آرنیوس پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]
  • مدل‌سازی سینتیکی مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • میکروذرات بهبود خواص بافتی و افزایش زنده‌مانی پروبیوتیک‌های ماست توسط میکروکپسول‌های ژلاتین-مالتودکسترین بارگذاری‌شده با آلفا-توکوفرول [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 385-396]
  • میکروژل درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
  • میگو اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • میگوی سفیدغربی پیش‌بینی ماندگاری فیلۀ میگوی سفیدغربی در شرایط انجماد براساس مدل آرنیوس و شبکۀ عصبی مصنوعی [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 369-384]

ن

  • نارگیل بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]
  • نان تأثیر بستر پخت چدنی، سرامیکی و رسی بر ویژگی‌های حرارتی، بافتی، حسی و میزان فلزات سنگین نان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 291-304]
  • نان سنگک خواص فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی نان سنگک غنی‌شده با آرد سنجد [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 205-214]
  • نانوالیاف اثر نانوالیاف زئین حاوی اسانس باریجه بر افزایش زمان ماندگاری میگو (لیتوپنائوس وانامی) در دمای یخچال (1±4 درجۀ سانتی‌گراد) [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 313-328]
  • نانوامولسیون بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و ریزساختار ماست غنی شده با نانوامولسیون بر پایۀ روغن‌کنجد و بادام شیرین [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 137-154]
  • نانوبیوکامپوزیت بهینه‌یابی تأثیر غلظت نانورس هالویزیت و عصارۀ بنه بر ویژگی‌های فیلم آنتی‌اکسیدانی نانوکامپوزیتی نشاستۀ برنج-نانورس هالویزیت به روش سطح پاسخ [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 245-258]
  • نانولوله‌های کربنی تک‌دیواره استفاده از روش کچرز اصلاح‌شده برای استخراج حشره‌کش ایمیداکلوپراید از میوۀ خرما [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 155-168]
  • نانولیپوزوم اثر ژلاتین و نانولیپوزوم اسانس لیموترش ایرانی (Citrus latifolia) بر ویژگی‌های کیفی سوریمی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 215-230]
  • نشاسته تحلیل ابعادی و تجربی فرایند فشار هیدرواستاتیک بالا؛ مطالعۀ موردی: به‌کارگیری اعداد بی‌بُعد در آزمون رئولوژیکی نشاستۀ ارزن [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 121-136]
  • نشاسته با آمیلوز بالا مطالعۀ رفتار سینتیک رهایش سینامالدهید ریزپوشانی‌شده با نشاستۀ ذرت با آمیلوز بالا در شرایط شبیه‌سازی‌شدۀ دهان و حین نگهداری و بهینه‌یابی ویژگی‌های ریزکپسول‌ها با روش پایش پارامتری [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 273-290]
  • نشاستۀ اصلاح‌شده خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • نعناع فلفلی مدل‌سازی سینتیک تخریب ویتامین C خیار گلخانه‌ای تازه برحسب تابعی از نوع پوشش خوراکی و زمان نگهداری [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 93-104]
  • نوشیدنی گیاهی بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی سلامتی‌بخش بر پایۀ شیرهای گیاهی و لوبیای رانر (Phaseolus coccineus L.) [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 29-38]

و

  • ورقۀ رهایندۀ گوگرد بررسی کارایی ورقه‌های استات سلولز رهایندۀ دی‌اکسید گوگرد بر ماندگاری میوۀ کیوی نگهداری‌شده در سردخانه [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 1-14]
  • ویتامین E درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]
  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]
  • ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی مطالعۀ تأثیر رنگدانۀ فیکوسیانین بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، حسی، میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پنیر [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 55-76]
  • ویژگی‌های کیفی خرمای مضافتی امکان‌سنجی تشخیص و درجه‌بندی فیزیکی خرمای مضافتی با استفاده از روش پردازش تصاویر دیجیتال و الگوریتم ماشین ‌بردار پشتیبان [دوره 12، شماره 3، 1402، صفحه 259-272]

ه

  • هیدروکلوئید خواص ساختاری و مورفولوژیکی کمپلکس کنسانترۀ پروتئین آب‌پنیر-نشاستۀ اصلاح‌شده: تأثیر pH و نسبت بیوپلیمرها [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 39-54]
  • هیدرولیز آنزیمی تأثیر پیش‌تیمار فراصوت بر زمان هیدرولیز پروتئین قارچ خوراکی دکمه‌‌ای توسط آنزیم پانکراتین جهت تولید پپتیدهای آنتی‌اکسیدانی [دوره 12، شماره 2، 1402، صفحه 191-204]

ی

  • یوتا کاراگینان درون‌پوشانی آلفا-توکوفرول به روش قالب‌گیری امولسیونی با استفاده از ذرات امولسیون هیدروژل پروتئین آب‌پنیر و یوتا کاراگینان [دوره 12، شماره 1، 1402، صفحه 15-28]